Asuntosijoittajalle

Vuokratuottolaskelma

Asunto Asunto m2 Vuokra/kk Hoitovastike Pääomavastike (koron osuus 1,2%) Nettotuotto kk Nettotuotto vuodessa Myyntihinta Oman pääoman tuotto %
2H 47,5 m2 620,00€ 171,00€ 62,52€ 386,52€ 4637,76€ 36 750€ 12,62%
3H 67,5 m2 830,00€ 243,00€ 88,46€ 498,54€ 5982,48€ 45 325€ 14,37%

Uudet pinnat ja kalusteet

Käenpiian huoneistot on saneerattu täysin vuosina 2012 – 2013. Mukaanlukien kylpyhuoneet, WC-tilat ja keittiöt, kaikki on uusittu uutta vastaaviksi. Ne tarjoavat paljon mahdollisuuksia asujille ja kestävän ratkaisun sijoittajille.

Maltillinen neliöhinta

Tampereen Käenpiian neliöhinta on maltillinen. Käenpiian huoneistot on saneerattu uutta vastaavaan kuntoon, mutta neliöhinnoissa päästään puoleen uudistuotannon neliöhinnoista. Maltilliset neliöhinnat tekevät Käenpiiasta helposti saatavilla olevan sijoituskohteen, jonka tuottoprosentti on yli 10%.

Teknisesti hyvässä kunnossa oleva taloyhtiö

Tampereen Käenpiika on rakennettu vuonna 1991. Huoneistot on saneerattu täysin vuosina 2012 – 2013 ja tulevat vuodet tulevat olemaan huolettomia – putkiremonteista tai suurista saneerauksista ei tarvitse huolehtia seuraavaan pariinkymmeneen vuoteen.

Tampereen keskustan kyljessä

Käenpiika sijaitsee Tampereen Peltolammilla – paikassa, jossa sekä peruspalvelut että luonnonsuojelualueen lenkkireitit ovat korkeintaan pyöräilymatkan päässä. Peltolammilta on matkaa Tampereen keskustaan vain 6 kilometrin verran. Peltolammin alue kehittyy jatkuvasti: alueelle rakennetaan runsaasti uudistuotantoa, joka nostaa alueen arvoa entisestään. 

Sijoituksena kannattava

Käenpiika on viiden pienkerrostalon kokonaisuus keskellä Pirkanmaan parhainta kulttuurimaisemaa. Vuonna 2012 peruskorjattujen asuntojen pinnat ovat siistit ja kalusteet modernit. Taloyhtiön kattavat tilat sekä kävelymatkan päässä olevat Peltolammin ja Multisillan peruspalvelut takaavat sujuvan ja mukavan arjen. Tukkoisten yksiömarkkinoiden vaihtoehdoksi Käenpiika tarjoaa mahdollisuuden hajauttaa sijoitukset hyvin tuottaviin, suurempiin perheasuntoihin.

Siisti, puistoinen ympäristö sekä päättyvän kadun rauha tuovat tervetullutta rauhaa nykyajan kiireiselle menolle. Kulkuyhteyksistä ei silti tarvitse tinkiä. Suuremmat autoväylät ovat parin käännöksen päässä, bussimatka keskustaan vie noin varttitunnin, ja lenkkipolut, kävelyreitit ja pyörätiet muodostavat verkoston, jota pitkin pääsee pyörällä ja kävellen nopeasti peruspalvelujen pariin.

Vehreä asuinympäristö, palvelujen läheisyys ja rauhallinen sijainti houkuttelevat asujia, jotka kaipaavat leppoisaa ja kodikasta eloa metsien helmoissa. Käenpiiasta voi löytyä unelmakoti esimerkiksi lapsiperheille, työssäkäyville pariskunnille, lemmikki-ihmisille ja luonnon rauhaa rakastaville. Konstailemattoman ja mukavan elämän ystäville.

Yksilöllisen ja harvinaisen paikasta tekee lähistöllä oleva luonnonsuojelualue. Harva suomalainen pääsee nauttimaan sekä rauhallisesta sijainnista, palveluiden läheisyydestä että luonnonsuojelualueen monipuolisesta luonnosta. Käenpiiassa se on mahdollista.

Lähetä yhteydenottopyyntö