Parasta Tamperetta

Vihreä kylä suuren kaupungin palveluilla.

Väljästi rakennetulla Peltolammin alueella on tilaa elää ja hengittää. Täällä tonttien rajoja koristavat puut ja pensaat, peruspalvelut löytyvät parin kilometrin säteeltä ja luonto tarjoaa runsaasti tekemistä vihreämpiä maisemia kaipaaville.

Oli vauhtia etanan tai haukan verran, hyvä reitti löytyy aina. Lenkkipolut, kävelyreitit ja pyörätiet muodostavat verkoston, jota pitkin pääsee paikasta toiseen ketterästi pyörällä ja kävellen. Ei ihme, että alue on ulkoilijoiden, perheiden ja koiranomistajien mieleen – rauhallisia polkuja, hauskoja leikkipaikkoja ja uusia reittejä löytyy aina.

Lähellä luontoa ja palveluita

Busseja keskustaan ja takaisin kulkee tiuhaan, ja matkaan kuluu aikaa vain vartin verran. Alueella on kolme pienempää ruokakauppaa, ja Koivukylän Prisma on heti Peltolammin vieressä. Lapsiperheiden ja aikuisten koulutus- ja terveyspalvelut ovat kätevästi joko alueella tai naapurissa. Sisustaminenkin on helppoa, sillä IKEAan on pari kilometriä.

Ja metsiä. Niitä täältä löytyy. Jotkut alueen metsistä ovat hyvinkin vanhoja. Peltolammin-Pärrinkosken luonnonsuojelualue tarjoaa tutkittavaa ja bongattavaa luonnon ystäville, päivittäisistä lenkkireiteistä puhumattakaan. Kesäpäivät kuluvat leppoisasti Peltolammin järvellä, jonka pinta talvella muuntuu hiihtoladuiksi. Luonto on aidosti peltolammilaisia lähellä.

Kehittyvä alue

Peltolammi ei rauhallisuudestaan huolimatta ole jumiutunut paikoilleen. Peltolammin keskustaan rakentuu jatkuvasti uudistuotantoa ja Peltolammi kuuluu Tampereen kaupungin painopistealueisiin. Jatkuvasti kehittyvä alue tukee asuntojen arvon kehittymistä.

Kenelle Peltolammi siis sopii? Heille, jotka eivät kaipaa kiivastahtista kaupungin menoa, vaan leppoisaa eloa lähellä palveluita, metsien helmoissa. Lapsiperheille, työssäkäyville pariskunnille, lemmikki-ihmisille ja luonnon rauhaa rakastaville. Konstailemattoman ja mukavan elämän ystäville.

Kulkuyhteydet

Bussipysäkki Valkama 330 m (Linjat: 35, 50A, 50B, 50C)
Bussipysäkki Valkama 347 m (Linjat: 35, 50A, 50B, 50C)
Bussipysäkki Valkama 400 m (Linjat: 26)
Bussipysäkki Pähkinämäenkatu 408 m (Linjat: 35, 50A, 50B, 50C)

Ostokset

M-Market Peltsu 369 m
K-market Peltolammi 879 m
K-Market 902 m
Prisma Koivistonkylä 2,42 km

Terveydenhuolto

Finla Työterveys Tampere Sarankulman Työterveysasema 1,46 km
TAYS Hatanpään sairaala 4,10 km
Tampereen kaupunki Hatanpään terveysasema 4,10 km
Tampereen kaupunki Korva- ja silmäyksikkö 4,10 km

Päiväkodit

Tampereen kaupunki Multisillan päiväkoti 794 m
Tampereen kaupunki Peltolammin päiväkoti 864 m
Multisillan Sinikello Oy 1,17 km
Tampereen kaupunki Kuuselan päiväkoti 2,63 km

Alakoulut

Tampereen kaupunki Peltolammin koulu (Multisillan toimipiste) 772 m
Tampereen kaupunki Peltolammin koulu 1,05 km

Yläkoulut

Tampereen kaupunki Hatanpään koulu 3,12 km
Tampereen kaupunki Hatanpään lukio 3,19 km
Tampereen yliopisto Normaalikoulu, lukio 5,12 km

Liikunta

Kunto-Partola 3,07 km, 3F Sports Oy 3,12 km
Tampereen kaupunki Hervannan vapaa-aikakeskus 4,77 km

Luonnonsuojelualueen helmoissa.

Peltolammin-Pärrinkosken luonnonsuojelualueen monipuolinen kasvi- ja eläinkunta sekä vesistöjen rentouttava solina houkuttelevat metsäpoluille kaikenlaisia kulkijoita. Sieltä voi bongata myös muutamia harvinaisuuksia, kuten peukaloisia ja lepäntatteja. Puistoisessa ympäristössä stressi saa kyytiä ja happea riittää.

Peruspalvelut nurkan takana.

Kaikki peruspalvelut lapsille ja aikuisille ovat muutaman kilometrin säteellä – hyvin moni kävelyetäisyydellä, etenkin Käenpiiassa asuessa. Läheltä löytyvät terveyspalvelut lapsille ja aikuisille, puuhat ja opit päiväkodista lukioon, pikkukaupat ja suuret marketit sekä ravintoloita. Bussimatka keskustan palvelujen äärelle vie vain reilun vartin. Jos mieli vetää suuren kaupungin tunnelmiin, on Peltolammilta matkaa Tampereen keskustaan vain kuusi kilometriä.

Lähetä yhteydenottopyyntö